#777 Год: 1994 Жанр: Pop-Rock, Soft Rock Продолжительность: 01:18:43 Издатель (лейбл): EMI Electrola, Akropolis Music und Film GmbH Номер по каталогу: 7243 8 30983 2 3 Кодек: FLAC Битрейт: Lossless
Треклист: 1. If You Think You Know How To Love Me 2. Can't Cry Hard Enough 3. Wild Wild Angels 4. Living Next Door To Alice 5. Lay Back In The Arms Of Someone 6. Don't Play Your Rock'n'Roll To Me 7. Oh Carol 8. It's Your Life 9. You're So Different Tonight 10. Don't Play That Game With Me 11. Bang Bang 12. Think About The Night 13. Naked Love (Baby Love Me...) 14. Never Turn Your Back On Your Friends 15. For A Few Dollars More 16. Chasing Shadows 17. I'll Meet You At Midnight 18. Needles And Pins 19. Like An Eagle 20. It's Over Again
10 песен записаны в 1994 году с симфоническим оркестром. Остальные обычные версии уже бывали на других сборниках и альбомах, только спетые Аланом Бартоном. Но именно переигранные в симфонической обработке песни являются жемчужиной этого CD. Но нельзя не отметить и три новых песни - они тоже великолепны.
Код:
Exact Audio Copy V1.0 beta 2 from 29. April 2011
EAC extraction logfile from 23. September 2011, 9:32
Smokie / Celebration
Used drive : PIONEER DVD-RW DVRTD10RS Adapter: 0 ID: 1
Read mode : Secure Utilize accurate stream : Yes Defeat audio cache : No Make use of C2 pointers : No
Read offset correction : 6 Overread into Lead-In and Lead-Out : No Fill up missing offset samples with silence : Yes Delete leading and trailing silent blocks : No Null samples used in CRC calculations : No Used interface : Native Win32 interface for Win NT & 2000
Used output format : Internal WAV Routines Sample format : 44.100 Hz; 16 Bit; Stereo
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1